Cursussen

14 geslaagde imkers 2019

Op 22 oktober jl. zijn 14 deelnemers aan de Basiscursus Bijenhouden geslaagd.

Basiscursus Bijenhouden 2020 / 2021

In samenwerking met de Bijenvereniging Nieuwleusen en Dalfsen organiseren we in 2020 een Basiscursus “Bijenhouden, hoe doe je dat?“.
De cursus bevat 7 theorieavonden en 9/10 praktijkmiddagen (dit is afhankelijk van het weer en de ontwikkeling van het bijenvolk).

Bij de cursus is inbegrepen:

• Een bijenvolk
  • Het cursusboek “Bijenhouden hoe doe je dat?”
  • Eerste jaar gratis lidmaatschap van de NBV
  • Eerste jaar gratis lidmaatschap van Bijenhoudersvereniging Dalfsen, Nieuwleusen of Ommen
  • Het maandblad Bijenhouden
  • Aanvullende informatie/ondersteuning gedurende de duur van de cursus
  • Koffie of thee tijdens de theorieavonden

De cursus van 2020 zit vol, dus inschrijven is helaas niet meer mogelijk. Heb je interesse om de cursus in 2021 te volgen, dan kun je een E-mail sturen aan onze secretaris via bijen.ommen@gmail.com.

Wellicht is er in 2020 nog ruimte voor cursisten bij een van de omliggende bijenverenigingen: bekijk hier het overzicht van de overige bij de NBV aangesloten bijenverenigingen in Overijssel.

Houd onze Facebookpagina in de gaten om de vorderingen van de cursisten te volgen!